Amikor a stílustanácsadásról, vagy personal shoppingról hallunk mindig valami úri hóbort ugrik a szemünk elé, ahol gazdag nőket jól öltözött, excentrikus stylist kísér, megannyi csomaggal a vállán.

A stílustanácsadás, a gardróbfrissítés, vagy a vásárlásban való segítség azonban korántsem egy haszontalan időtöltés.

Gondoljunk csak arra, amikor meghívást kapunk egy esküvőre, egy nagyobb eseményre, vagy ne adj isten egy bálba, és hirtelen pánik lesz úrrá rajtunk az öltözetet illetően.

Esetleg arra a ritka esetre :), amikor reggelente a teletömött szekrényből sem sikerül semmit felvenni, vagy amikor egy hatalmas pláza millió darabos árukészletéből sem tudunk döntésre jutni.

Ezek mindennapi problémák, melyek könnyen orvosolhatóak. Egy jó szemű stylist egy pillanat alatt átlátja a ruhakáoszt a szekrényedben, rendszerezi a darabokat, és kíméletlen ítéletet mondd a használhatatlan darabok felett. Néhány új darab beszerzésével teljesen új ruhatárat kaphatsz.

Ugye ismerős a helyzet, amikor pánikszerűen rohansz egyik üzletből a másikba, hogy a barátnőd esküvőjére a megfelelő ruhát válaszd ki, és végül csak azért veszel meg valamit, mert már eleged volt az egészből. Egy personal shopping keretén belül célirányosan tudtok oda menni, ahol meg is találod a megfelelő darabot, ami olyan egyszerű lesz, hogy alig várod majd a következő meghívást.

Olyan élethelyzetek is vannak, amikor semmi mást nem akarsz csak újra nő lenni, megmutatni magad újra a világnak, vagy egy új munka miatt összekötni a céges öltözködést a saját stílusoddal. Ilyenkor egy jó beszélgetés után segítünk neked, hogy megtaláld az új vagy régi önmagad, vagy ötvözd a kötelezőt a sajáttal.

A divat folyton változó világában is fontos tudni, hogy mi az amit jó, ha magunkévá teszünk és mit nem. Persze mi senkit nem akarunk tiltani semmitől, hiszen ha Te jól érzed magad egy ruhában az sugárzik, de szívesen mutatunk alternatívákat egy-egy témára, úgy hogy az Te legyél, de a lehető legjobb formádban.

A mai világunk nagyon sok lehetőséget tartogat, persze ez egyben nehézség is, hogy a sok stílusból, üzletből kiválasszuk a nekünk megfelelőt, és ne legyünk olyanok, mint mindenki más. A segítségünkkel minden adott ahhoz, hogy minden stílusú és pénztárcájú hölgy,és úr ugyanúgy megtalálhatja a neki megfelelő darabokat.

A stílustanácsadás, vagy gardróbfrissítés nem tűzoltás. Sokkal inkább egy új kezdet. Mindent megtudsz magadról, ami aztán az öltözködésben, de akár a sminkelésben is segítségedre lesz hosszú ideig, függetlenül az aktuális trendektől Te mindig képes leszel megtalálni a megfelelő darabokat, és stílusokat.

Mi nem szeretnénk sem „átalakítani”, sem megváltoztatni. Mi téged szeretnénk ragyogónak, stílusosnak, gyönyörűnek, és boldognak látni. És mindent meg is teszünk érte. 🙂