COME HAVE A LOOK

Üdvözlünk a My Day Collection világában!

Rólunk

A My Day Collection egy olyan Concept Store, ahol igazán önmagad lehetsz. Egy hely, ahol semmi sem szab határt az álmaidnak. Egy hely, ahol minden feltétel adott ahhoz, hogy rátalálj a saját stílusodra. Hiszen egy jól kiválasztott ruhadarab, kiegészítő szebbé varázsolja a napodat! Itt megtalálod azt, amit valójában keresel.

 

Üzletünk 1998 – ban nyitotta meg kapuit, és azóta is a legnagyobb elismerésként a vásárlók töretlen lojalitasát tartjuk. Legfontosabb törekvésünk az, hogy vásárlóinkat a legmagasabb minőségű kiszolgálásban részesítsük. 2020 tavaszától egy új szolgáltatással rukkoltunk elő,- az Egyéni Stílustanácsadással,- mellyel még magasabb szintre szeretnénk emelni szolgáltatásunk szinvonalát.

Célkitűzésünk, hogy egyre bővülő árukészletünkkel mindig újat mutassunk, folyamatosan keressük az olyan darabokat melyek nem találhatóak meg máshol, nincsenek jelen Magyarországon. Mindig olyan ruhákat, termékeket próbálunk találni üzletünkbe, ami más, ami különleges. A minőség és az egyediség mindenekfelett a legfontosabb védjegyünk. Elsősorban stílusos darabokra, az igényesen kiválogatott egyedi kollekciónkra vagyunk büszkék, különleges design tárgyakra összpontosítunk, nem a márka a mérvadó. Fontos számunkra, hogy a My Day szellemiségével egyfajta életérzést tudjunk átadni vásárlóinknak, követőinknek.

 

Ha még nem jártál nálunk gyere és nézz be hozzánk!

Today is My Day!

Address

Rózsakert Bevásárlóközpont, Budapest, 1026., Gábor Áron 74-78/a Földszint, 5.

Phone

Mobile: (+36/30) – 123 – 4567
Hotline: (+36/1) – 987 – 6543

Email

Social