Végre napos, nyári idő van, amiben az egyik legcsinosabb és egyben legkényelmesebb viselet nem más, mint egy hosszú maxi szoknya. 

Egy ilyen ruha darab jól kombinálható akár egy egyszerűbb toppal, pólóval, azonban egy feszesebb blúzzal is nagyon jól mutat. 

Azonban, hogyan kerültek divatba ismét az állat és dzsungel mintás ruha darabok?

A különleges ruha minták mindig is a divat részesei voltak, hol jobban, hol kevésbé, azonban az elegáns, de mégis dögös hatás miatt nincs olyan ember, akinek ne keltené fel az érdeklődését egy dzsungel mintás darab. 

Az ilyen típusú minták azon kívül, hogy a divat világ állandó részesei, egyre több helyen jelennek meg, például lakberendzésben, hiszen egyszerre kifinomultságot, stílust és sokoldalúságot mutatnak. Ha vissza kanyarodunk az állat és dzsungel minta történelméhez láthatjuk, hogy rengeteg királyi család és az elit kör viselte leginkább, majd az utóbbi évtizedekben a hírességek és a divattervezők játszottak nagy szerepet a minta népszerűsítésében. Legtöbbször szoknya, ruha, táska, póló és blúz készül dzsungel mintával, azonban láttunk már cipőt és kabátot is .

Az általunk választott Vicolo szoknya elegáns, kellemes tapintású és nem utolsó sorban rengeteg alkalomhoz viselhető. Legyen az egy nyári meleg nap, egy tengerparti vacsora vagy egy randevú, ezzel az elegáns, de mégis különleges szoknyával biztosan nem nyúlunk mellé!

Válogass kedvedre a dzsungel mintás szoknya mellé a letisztultabb toppokból vagy esetleg a mintás pólokból, ezen kívül üzletünkben különféle hozzá illő cipőt, papucsot is találsz. Várunk szeretettel!


Related Posts